Wie zijn wij?

Al meer dan 40 jaar biedt ACKMO een persoonlijke dienstverlening op maat. Ons team van dossierbeheerders staat je bij met het juiste advies. Het kantoor bestaat uit een team van twee zaakvoerders en elf medewerkers, met een uitgebreide ervaring in accountancy, fiscaliteit en managementondersteuning.

De relatie met je accountant berust op vertrouwen. Om je maximaal te kunnen ontzorgen, staat voor ons dan ook regelmatig, persoonlijk contact centraal. Enkel zo kunnen we je de juiste dienstverlening bieden, op het juiste moment.
Hiervoor zijn we vanzelfsprekend steeds op kantoor bereikbaar. Daarnaast bieden we je ook een up-to-date overzicht en extra diensten aan via ons digitaal portaal. Zo ben je steeds mee met de financiële staat van je zaak wanneer het jou uitkomt, en kunnen we kort op de bal spelen.
Mede dankzij het up-to-date digitale overzicht van je financiële staat, houden samen de vinger aan de pols.

Ons cliënteel bestaat voornamelijk uit een brede waaier van KMO’s en familiale bedrijvengroepen, actief in zeer diverse sectoren en regio’s.

We zijn ook trots lid van de accountancygroep Partners in Accountancy. Dankzij de steun van de groep, kunnen wij ons verder blijven ontwikkelen als jouw lokale financieel adviseur, en je tegelijkertijd de voordelen van een grote organisatie aanbieden. Zo integreerden we de nieuwste digitale diensten in ons aanbod (zie ook PIAzza, ons digitaal portaal), en hebben we rechtstreeks toegang tot verschillende experten, onder meer in fiscaliteit en juridische specialisaties.